De voordelen van stoelmassage op het werk

Vrouw die stoelmassage krijgt

Een pauze om te ontspannen en op te laden tijdens een stressvolle werkdag kan onbereikbaar lijken, vooral wanneer je het het meest nodig hebt. Massage Business maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot fysiek, mentaal en emotioneel welzijn op uw kantoor, op een manier die past bij uw planning en kantooromgeving.

Wat gebeurt er in een stoelmassage?

In een typische stoelmassage zit je voorover gebogen in een massagestoel met je gezicht genesteld in een wieg, terwijl een therapeut je nek, rug en armen masseert. Als u nog niet bekend bent met stoelmassage, is de kans groot dat u het gebruik ervan op luchthavens, conferenties of salons hebt opgemerkt.

Het idee van een stoelmassage is dat u niet het kantoor hoeft te verlaten om uw team te helpen bij het verzorgen van hun geest en lichaam. Er is geen speciale voorbereiding of verandering van kleding vereist, en u geniet van de fysieke, mentale en emotionele voordelen van een massage zonder dat u voor een spadag het kantoor hoeft uit te sluipen.

Waarom stoelmassage krijgen op kantoor?

Werk kan stressvol zijn, vooral in open kantoorplannen, en er zijn tal van manieren om stress en angst op het werk te bestrijden . Maar de voordelen van stoelmassage wegen veel zwaarder dan andere populaire voordelen, zoals verplichte happy hours en rode nietapparaten. Hier zijn enkele voordelen van stoelmassage en dwingende redenen om uw kantoor het voordeel van het bedrijf te bieden dat werknemers daadwerkelijk willen.

 

1. Lichamelijke gezondheid

Een van de belangrijkste voordelen van stoelmassage is het goede voor uw lichaam. Bureaustrijders die de hele dag op hun schermen hangen, kunnen worden geconfronteerd met ernstige en chronische nek- en rugklachten, om nog maar te zwijgen van arm- en polskwesties door herhaalde inspanning. Een massage op het werk helpt om die knikken op te lossen en de opgebouwde spanning in het lichaam te verminderen.

Stoelmassage heeft ook blijvende fysieke effecten die het welzijn bevorderen, lang nadat uw tijd in de stoel voorbij is. Massage wordt vaak gebruikt om spanningshoofdpijn te verminderen en chronische migraine te behandelen en zelfs te voorkomen. En een enkele 15 minuten durende stoelmassage kan een verhoogde bloedcirculatie , een lagere bloeddruk en een versterkt immuunsysteem bevorderen – voordelen die u gedurende dagen of zelfs weken na uw behandeling zult ondervinden.

2. Geestelijk welzijn

De fysieke manifestaties van stress op de werkplek kunnen voor de hand liggen – als je rug er uit is, is het niet te ontkennen, maar de mentale effecten van hard werken en lange uren kunnen vaak niet worden gecontroleerd.

Massage op de werkplek is een geweldige manier om de stress en angsten te bestrijden die zich achter uw bureau ophopen, zonder uzelf uit het spel te slaan. En een stapje teruggaan van de to-do-lijst om halverwege de dag in een massagestoel te zinken, is zoveel meer dan alleen een lichamelijke traktatie. Enkele van de mentale en emotionele voordelen van stoelmassage zijn minder stress, minder angst, beter humeur en meer energie . Massage kan de zenuwen kalmeren, in slechts een paar minuten.

De stressverlichtende voordelen van stoelmassage kunnen de werkplek als geheel, maar ook individuen helpen. Het is goed voor teams op elk niveau om een ​​middellange moraalverhogende massage te geven. Medewerkers laten zien dat ze gewaardeerd en gerespecteerd worden, bevordert een sfeer van teamwerk, vertrouwen en loyaliteit op de werkplek.

3. Ontspanning

Vaak zijn we zo gestresst van een dag op het werk of zo verstrikt geraakt in een lopend project dat het afwikkelen voor het slapengaan meer als een onmogelijke taak op de takenlijst lijkt dan een dagindeling.  Verbeterde slaap is een zeer gelukkige bijwerking van stoelmassage.

4. Stoelmassage die werkt met uw kantoorplanning

Het organiseren van zakelijke evenementen en het plannen van bedrijfsbrede voordelen kan ingewikkeld zijn, maar bedrijfsmassage hoeft geen hoofdpijn te zijn. Stoelmassage op kantoor biedt rust en ontspanning voor uw team zonder de stroom van uw werkplek te onderbreken. U kunt de tijd, plaats en lengte van de massage kiezen en, voor last-minute bedrijfsevenementen, kunt u zelfs een Medical Msseur stoelmassage evenement regelen met een opzegtermijn van 24 uur. Medical Masseur biedt gemakkelijk massage voor werkplekken vanaf 10 personen en groter.

Vergeet de tafelvoetbalspel. De voordelen van stoelmassage, van pijnverlichting tot totale ontspanning, zijn een serieuze traktatie voor werknemers op elke taak, of ze nu zwaar tillen of lange kantoortijden hebben. Verhoog het moreel op de werkplek, zorg voor uw medewerkers en deel wellness van wereldklasse in het comfort van uw kantoor, midden op de werkdag.

Lees ook:  Plan het perfecte bedrijfsfeest (dat uw werknemers daadwerkelijk willen bijwonen) 

Get more Info

Chat on WhatsApp
UW NAAM (*)
UW EMAIL ADRES(*)
UW ADRES (*)
UW TELEFOONUMMER (*)
THEMA
AANTAL
NIEUWSBRIEF

 

 

 

 

TAGS: KIES JE MASSAGE, PRIJZEN, UW KRIJGT KORTINGCADEAUS, BLOG & CONTACT