De perfecte extra’s vinden om aan de behoeften van uw team te voldoen

Wellness-initiatieven: de perfecte extra's vinden om aan de behoeften van uw team te voldoen

Vitaliteitsprogramma is een van de belangrijkste manieren om uw werknemers gelukkig en gezond te houden. Ze kunnen worden gebruikt om getalenteerde nieuwe aanvragers te verleiden en enkele van uw meest effectieve werknemers te behouden. Maar wat willen uw werknemers nu eigenlijk in een Vitaliteitsprogramma ? Laten we eens kijken naar manieren om de interesse van werknemers in Vitaliteitsprogramma te peilen en enkele opties bieden voor Vitaliteitsprogramma die uw bedrijf vandaag kan starten.

De hoeveelheid programma’s die uw bedrijf doet, is aan u. Het belangrijkste is dat u actief rekening houdt met de algehele gezondheid van uw medewerker, of dat nu emotioneel, mentaal, fysiek of spiritueel is. Als u op zoek bent naar de juiste Vitaliteitsprogramma, begin dan met deze tips.

Stel uw werknemers de juiste vragen

Volgens de CareerBuilder-gegevens zijn de vijf belangrijkste stresssymptomen die leiden tot verloren productiviteit constante vermoeidheid (29%), slapeloosheid (26%), pijn  (24%), hoge angst (23%) en gewichtstoename (18%). Het uitzoeken van initiatieven om deze symptomen te verlichten is essentieel voor het verbeteren van het welzijn op de werkplek.

de beste plaatsen om te beginnen is met een enquête om interesse te meten

Als u nagaat welke voordelen het beste zijn voor uw bedrijf, is een van de beste plaatsen om te beginnen een enquête om de interesse te meten. Pols uw mensen en ontdek wat Vitaliteitsprogramma voor hen betekent. Willen ze toegang tot een sportschool, persoonlijke verbeteringslessen of zijn ze geïnteresseerd in ontspanningstechnieken?

Een andere optie, in plaats van te vragen naar specifieke initiatieven, is om een ​​vragenlijst te sturen over hun algemene gevoelens van voldoening op bepaalde gebieden. Als uw team bijvoorbeeld zegt dat ze op de dag niet genoeg tijd hebben om zich op lichamelijke gezondheid te concentreren, kunt u fitnessprogramma’s bekijken om uw team te helpen deze doelen te bereiken.

Overweeg productiviteit

Idealiter zou de voordelen van het welzijn ook de productiviteit van uw personeel verhogen. Immers, als je je goed voelt over de plek waar je werkt, investeer je meer tijd en inspanningen om het te laten slagen. Maar als u kiest welke extraatjes u bij uw bedrijf wilt gebruiken, moet u oppassen dat u de productiviteit niet in gevaar brengt. Een speelkamer is bijvoorbeeld een perfecte plek voor uw team om stoom af te blazen. Maar als de speelkamer zich in dezelfde ruimte bevindt als vergaderingen – of als uw team de hele dag pool speelt in plaats van te werken, kunt u de productiviteit voor welbehagen opofferen.

Voordat u verder gaat met nieuwe voordelen, moet u rekening houden met de balans tussen Vitaliteitsprogramma en hoe deze de teamproductiviteit beïnvloeden.

Raadpleeg het budget

Het is belangrijk om de verwachtingen te beheren, vooral als u over Vitaliteitsprogramma beschikt. Deze initiatieven moeten niet alleen uw team interesseren en een positieve impact hebben, maar ze moeten ook financieel praktisch zijn. Als u uw team onderzoekt en zij geïnteresseerd zijn in het hebben van een olympisch zwembad in de kelder – en uw bedrijf kan dat niet betalen – is alles niet verloren. Zoek in plaats daarvan de kern van wat ze willen, of gewoon meer om aandacht voor gratis of goedkopere initiatieven die fysieke fitheid bevorderen.

medewerkers die hebben deelgenomen aan Vitaliteitsprogramma zagen statistisch significante verbeteringen in “trainingsfrequentie, rookgedrag en gewichtscontrole”

Wanneer u financieel denkt, is het ook belangrijk dat u rekening houdt met de langetermijneffecten van Vitaliteitsprogramma. Volgens een studie van Rand zagen medewerkers die deelnamen aan welzijnsinitiatieven statistisch significante verbeteringen in ‘inspanningsfrequentie, rookgedrag en gewichtsbeheersing’. En deelname aan deze Vitaliteitsprogramma gedurende een periode van vijf jaar houdt verband met lagere kosten voor gezondheidszorg per werknemer. Met andere woorden, deze voordelen kunnen het bedrijfsresultaat en het algehele welzijn van uw personeel ten goede komen.

Perfecte extraatjes

Hoewel er een breed scala aan welvaartspakketten is die uw werknemers ten goede kunnen komen, zijn hier enkele opties die een geweldige aanvulling op uw algehele voordelen kunnen zijn.

MEDICAL MASSEUR MASSAGES

Als u meer dan 40 uur per week aan een bureau werkt, kunnen werknemers vaak angst of stress voelen. Met medicalmasseur stoelmassage biedt een gelicentieerde massagetherapeut massagesessies van 12-20 minuten, waardoor het team de kans krijgt om te ontspannen en stress te verminderen.

Een bedrijfsstoelmassage kan worden gepland rond de dag en werkruimte van uw bedrijf . U koppelt efficiëntie en luxe aan elkaar, omdat uw werknemers tussen de vergaderingen verwend kunnen worden zonder het kantoor te verlaten. Dit kan de perfecte tool zijn om het moreel en de retentie in uw bedrijf te verbeteren, omdat het laat zien dat u om de fysieke en mentale behoeften van uw werknemers geeft.

Verbeteren door middel van improvisatie

Volgens Gina Timarco , een Forbes-coach en oprichter van Pivot10Results: “De meeste mensen … realiseren zich niet dat een improvisatie een vorm van het brein is die mindfulness verbetert, actieve luister-samenwerking, nemen van risico’s, zelfvertrouwen, spreken in het openbaar, verkoop, conflict en zoveel meer. Er zal ook gelach ontstaan, waardoor stress wordt verminderd en de verstandhouding en het vertrouwen met collega’s worden verbeterd. “

Met improv als driver kun je deze belangrijke vaardigheden inbrengen in je team terwijl je een community bouwt die wil samenwerken. Het is een krachtige combinatie.

Meditatie en opmerkzaamheid

Mindfulnesstraining is het afgelopen decennium steeds populairder geworden in zakelijke omgevingen. Mindfulness-initiatieven kunnen lessen, yoga en meditatiesessies omvatten die ervoor zorgen dat uw werknemers het verleden achter zich laten, stress verminderen en zich concentreren op doelen en acties die belangrijk zijn.

28% vermindering van hun stressniveaus, een verbetering van de slaapkwaliteit met 20% en een vermindering van de pijn met 19%

Mark Bertolini, CEO van Aetna, bood meditatie en yogasessies aan zijn werknemers. In een interview  legde Bertolini uit dat het personeel van het bedrijf dat aan zijn klassen deelnam, een vermindering van 28% in hun stressniveaus, een verbetering van de slaapkwaliteit met 20% en een vermindering van de pijn met 19% meldde. de werknemers werden ook productiever als resultaat van deze klassen, en wonnen een gemiddelde van 62 minuten productiviteit elke week! Zoals alle succesvolle Vitaliteitsprogramma verbeteren deze wellness-oefeningen het algehele welzijn van de medewerker en verbeteren ze tegelijkertijd de workflow van het bedrijf.

Een goed gerund bedrijf

Denk bij het overwegen van welverdiende voordelen voor uw bedrijf na over de behoeften van uw team. Wees bereid om uit te reiken en te leren over hun interesses en pijnpunten, en maak dan een plan om direct aan die behoeften te voldoen. De gemiddelde werknemer zal tenslotte het grootste deel van zijn leven op kantoor doorbrengen. Het zijn geen machines. Ze moeten worden beschouwd als individuen met fysieke, mentale, emotionele en spirituele behoeften. Gebruik deze tips om aan de slag te gaan en ontdek de beste Vitaliteitsprogramma voor uw bedrijf.

Naast stressverlichting, kan een massage een geweldige manier zijn om de fysieke gezondheid van een persoon te verbeteren, spanningshoofdpijn te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. Verbeterde slaapgezondheid is ook een veel voorkomende bijwerking die het gevoel van welzijn en productiviteit van uw team direct kan verbeteren.

Lees ook: De voordelen van een stoelmassage op het werk